Partime Job

There was an error in this gadget

Wednesday, 21 March 2012

Rezeki melimpah ruah..

Alhamdulillah.. Teruja & suka bila tengok orang bergembira... Nak tau saper yg bertuah sungguh pada tahun 2012 ni? Tentulah kak Zamzarina Bt Zakaria.


ALHAMDULILLAH...itu namanya REZEKI.. Tak silap rezeki ni bermula dari kisah Bijak Dutch Lady.. tup tup semlm Kak Zamzarina updated kat FB dia kata dapat call dari Organizer contest XXXXX...shorlisted utk Grand Prize... Then dapat call dari Mami & Baby....  Then dapat call menang Lucky draw kat Matta Fair..dapat stay kat Palace of the Golden Horses.. dan dalam masa yang sama dapat call dari Dutch Lady, sambung kontrak lagi...

Hari ini pulak kat FB kak Zamzarina Bt Zakaria menang kerusi OSIM UASTRO dari Jacob Malaysia.. Wah..  bertuah sungguh yer akak kita sorang ni...

Tahniah diucapkan kepada kak Zamzarina Bt Zakaria. Semoga bertambah lagi rezeki akak yer... (^_^)

1 comment:

Pusat Bahasa Pelangi said...

wahh..ada entry khas yer...malu lah kak ayu cam ni..alahai..ramai lagi comper2 yang menang besar2...kak ayu ni just menang celah gigi comper jer ni..:) apa pun terima kasih dan moga ada rezeki utk kita...amin amin..