Partime Job

There was an error in this gadget

Thursday, 7 April 2011

Promosi Biskut Raya 2011..!!!


Hai all… tak lama lagi nak puasa kan? Pastu nak raya kan? Kan.. kan.. kan… tau tak sebab apa puteri cakap pasal puasa? Pasal raya?

Haa.. rasanya semua boleh agak apa maksud puteri… Kalo dah gambo dapur terpapar.. mesti lah tau kan? Huhu… Puteri tengok ramai dah start buat promosi kuih raya.. So.. puteri pun nak buat promosi jugak lah.. hehe

Sebelum nie puteri just iklankan kat facebook sbb masa tuh x pandai lagi nak berblog nih..

So, bila dah ada blog puteri nak promosi la kat u all produk2 kuih raya yang puteri jual.. Tengok dah ramai yang start buat promosi.. Puteri pun nak mula promosi gak lah... Boleh tengok kat bawah ni yerk senarai2 kuih yang puteri buat… kalo ada yang berminat boleh ler oder untuk raya.. Saper2 nak jadi agen pun boleh.. Puteri akan bagi harga borong…
Biskut Tart Eropah


Price : RM22.00/50pcs

Biskut Kurai
Price : RM22.00/60pcs
Biskut Dahlia
Price : RM20.00/55pcs
Biskut Tart Purdah
Price : RM20.00/40pcs
Biskut Sampan
Price : RM23.00/50pcs
Biskut Nestum Lapis Coklat
Price : RM22.00/50pcs

Biskut Manggis

Price : RM25.00/40-50pcs

Biskut Mama Carry

Price : RM20.00/50pcs


Selain tu.. Puteri ada juga menjual coklat untuk musim perayaan ni yer.. berminat bleh tempah..
Coklat Crispy RM35/50biji

Coklat badam RM35/50biji

Kepada customer2 lama yg telah menjadi customer setia sejak lebih 30 tahun lalu.. Jangan oder last minit yer macam tahun2 sebelum nie..

Nanti ada yang tak makan kuih raya lagik.. hik hik hik…

Tarikh tutup oder : 15 Ogos 2011


Sebarang pertanyaan boleh hubungi Puteri di talian 017-9314248 atau email ke chajabil@gmail.com atau boleh juga tinggalkan komen kat blog ni yerk..

No comments: