Partime Job

There was an error in this gadget

Tuesday, 19 April 2011

Blog akan di delete bulan JUN??

 APA????

Hoho.. baru jerk aritu puteri sebut pasal blog diberhentikan.. tapi itu mmg puteri yg nak berhenti untuk 2 hari sbb ketiadaan broadband.. huhu

Tapi bila tgk view post yang di postingkan oleh Penulissenja.. terkejut puteri dibuatnya..
Jadi trauma pulak bila tersebut blog diberhentikan.. huhu
Masin tul mulut nih  bila bercakap.. kan dah jadik betul.. hahaha..
Tapi tuh la.. usaha untuk menukar email baru supaya blog tidak di deletekan hanya berjaya separuh jalan.. Dimanakah silapnya.. huhuhu..

Kalo kengkawan nak tau maklumat lanjut mengenai blog delete nih.. Klik kat SINI yerk..

12 comments:

dwaty said...

dah heboh dah pasal ni...
salam perkenalan... jumpa blog ni dari abg ben la... hehehe...

tak nak buangkan words verification ke?? lagi mudah blog ni di komen...

Puteri Salju said...

TQ dwaty.. dah buang words verification seperti tutorial dwaty..

Cik Cempaka said...

owh adakah benar...

dwaty said...

saya tak guna yahoo.. dari awal lagi dah start guna gmail... hari tu ada terbaca cara2 nya... tapi lupa la plak dari blog mana... nanti kalau jumpa saya gitau k..

Biey said...

Datang terjah dari belog Abg Ben..

Hot Entry!!
Realiti Kehidupan : Pasangan Suami Isteri VS Pasangan Zina !! ..

Mr iZzo (^^,) said...

saLam kenaLan...dr segmen gegar gegar! huhu nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

Dda Ly said...

huhu harap2 tidaklah kann...tak suke laaa..

meh ke rumah..
~Kau Mawarku...~
keep in touch ye..♥♥♥

Sylmeena Hamzah said...

Yeke? Alaa nnt tak de dah tempat nak luahkan perasaan.


Btw, saya singgah sini and follow puteri salju! :)

Arif Azmi said...

Tak la.. :).. I ada jawapan in my blog.. 25 Jun? Saya follower baru.. ^^,.. Kalau sudi terjah balik..

Bebelan Saja

zakura said...

adakah benar,sy baru je dalam blog ni..ermmm
follow sni

Puteri Salju said...

zakura : kebenaran tu x dpt dipastikan.. kalo x betul buat apa ada org hebagkan.. betul x? puteri pun dpt tau dari blog penulis senja..

Puteri Salju said...

thanks to blogger2 yg sudi follow blog puteri..

(^_^)