Partime Job

There was an error in this gadget

Thursday, 26 April 2012

Minggu yang busy...

Mm.. minggu ni & minggu depan adalah minggu yg cukup sibuk.. banyak permohonan TS yang perlu di key-in demi mencapai KPI yang diingini oleh Puan bos... Sebagai kuli.. ikut kan jer la.. Kalo tak ikut nanti prestasi down walau kita bekerja keras sekeras mana pun... huhu.. Jangan mare yer Puan bos.. Ini hanyalah sekadar coretan buat diri yang kerdil ini.. kerdil? Mmg aku kerdil pun.. Itulah gelaran yang aku dapat dari pihak2 tertentu kat opis nie.. huhu Tapi aku buat tak tau jerk.. aku dapat pahala korang la dapat dosa... Bila pikir balik mengalahkan budak sekolah ejek mengejek ni..

Semalam.. Kene p perhimpunan bulanan di Negeri.. Nama tersenarai antara staff yang bakal mendapat hadiah hari jadi.. huhu.. Dapat ler hadiah sebuah buku 41 Himpunan Kelebihan Rasulullah SAW.. Amin.. thanks kepada yang memberi hadiah tu yerk.. Amat berguna untuk diri ini..Layan jer la.. zassss....

Tak bleh nak cakap panjang... koje memanggil2... cepat buat.. nanti kene bebel... huhu... Cau dulu... Cau cin cau...

No comments: