Partime Job

There was an error in this gadget

Wednesday, 15 June 2011

Penat tul arini...

Arini pagi2 p hosp bawa anak checkup... sementara tunggu ambil no giliran dan no dipanggil.. 
budak2 ni main dulu kat kids corner...

sampai hosp.. letak kad tunggu nama kene panggil untuk amik no giliran, 5-15 minit gak la.... pas da dapat tunggu lagi untuk amik no giliran seterusnya lagi 5-15 minit.... dan inilah no giliran untuk bertemu dengan pakar leher... huhu
sampai jerk kat unit pakar..  pendaftaran antara 5 - 15minit.. pastuh tunggu g 90 minit baru dapat jumpa doc pakar.. tapi bila dikira2 semula.. lebih 90 minit tunggu giliran kene panggil..
Kul 11.30 baru dapat jmp doc.. huhu




Pas lik dari hosp... duk ngejar lik rumah untuk sesi menyiapkan inti nenas untuk inti tart nenas..huhu
ni lah group pertama inti nenas.. arini proses mengeringkan air nenas dulu.. esok baru ler letak gula & bahan2 lain... huhu

5 comments:

munna said...

dulu selalu bawa mak jumpa pakar...mak habis 1/2 day kat situ je...skrg sejak dah kahwin ada yg ambil alih tugas tu

Puteri Salju said...

tau xper.... tunggu kemain lama.. jumpa doc dan 5 minit jerk.. huhu

Zila said...

masa bw ayah checkup dulu pun lama. Susahkan, bnyk habis masa kat situ jer.. Jue jom follow blog ai plak..

Puteri Salju said...

betul2.. nak p swasta x mampu pulak.. huhu

Puteri Salju said...
This comment has been removed by the author.