Partime Job

There was an error in this gadget

Saturday, 18 June 2011

Bowling Tournament & Jamuan Perpisahan...

Sempena menyambut perpisahan seorang staff yang akan bersara & seorang lagi staff yang akan bertukar... Opis kami telah mengadakan 1 perlawanan boling pada pukul 3.30 petang di Kuantan....




hoho.. yang ni lane untuk budak kecik.. cha ngan jabil beriya sgt nak main.. so, bagi la diorg peluang main skali.. tapi tu lah.. dah seronok main nak main lagi... huhu
 moksu... mokde.. jgn jeles tau.. cha ngan adik pun main gak.. meh la moksu.. mokde kita lawan.. hehe

ni la keputusan frame pertama untuk group Puteri.. yg paling rendah tu Puteri la.. almaklum la.. dah bertahun x main sejak dapat anak ke-2.. hehehe.. cewahh.. cewahh.. alasan kan.. padahal mmg x pandai main pun.. hahaha.. main untuk suker2 jerk..
x kisah la.. janji group Puteri dapat no.1.. yeehhaaaaa... best.. bestt...

ni keputusan perseorang untuk peserta lelaki...  kat atas ni nama.. kat bawah ni markah diorg...


haa.. yang ni keputusan group... tgk tuh.. tgk tuh.. kumpulan saper yang menang.. hehe


yang ni plak keputusan perseorangan perempuan.. huhu x kisah la dapat no 8 pun.. janji Puteri x tipu... X perlu soh org lain mainkan.. kita buat takat mana yang kita mampu.. kalo keputusan tinggi tapi org lain yang main kan buat apa kan? kan? kan?
 
Pas penat main.. bersih2kan diri.. then berkumpul semula kat tempat makan...

ni lah orang yang diraikan.. yang bakal bersara.. Semoga ayahanda berbahagia & menghadapi suasana baru bila melangkah ke alam baru.. jangan bangun pagi duk start enjin motor dtg punch kad udoh ler...
 aktiviti sepanjang makan malam....


 lauk2 yang terhidang...

telatah mencuit hati... nak tau saper hantu sorang g? hehe.. tungguuuu....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
aik.. mana nya?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 Model tudung Maira malu2.. nak x nak je amik gambo.. hahaha



 2 org model tudung Maira...




 yang ni hantu makan..  huhu





Bersama model tudung Maira yang lain..

No comments: