Partime Job

There was an error in this gadget

Friday, 20 May 2011

Guitar Cake for Besday Girl...

Mama.. mama.. nanti buat kek kakak ye.. kakak nak bawa sekolah...
Bila tanya nak kek apa.. Raisha kata nak kek gitar.. so, Puteri pun buat ler kek gitar.. Tak tau ler ikut perangai saper.. berkenan lak ngan gitar sejak dari kecik.. mainan gitar kat rumah smp dua.. bila lagu dalam radio berkumandang.. cewaahh.. tangan tuh bergerak mcm main gitar betul jerk.. huhu
Happy Besday Kakak... Jangan nakal2.. dengar apa mama, papa, opah n atuk ckp yer.. kakak dah besar pun.. kata nak jadi doctor.. kene la balaja rajin2..
huhu.. inilah keknya.. nak kaler pink lagi tuh.. ikut jerk la kehendak besday girl...

Lebihan bancuhan adunan kek tu mama tak tau nak buat apa.. so, kebetulan sekolah kakak ada buat sambutan Hari Guru.. Mama pun buat ler cupcake utk Teacher Raisha.. Sori ler teacher kalo hiasan kek x menarik pandangan mata.. Kononnya nak ikut stail DC Cupcakes dalam channel 711 tapi disebabkan masa x mengizinkan.. Puteri buat mana yang mampu jerk.. huhu
 Happy Teacher's Day kepada semua warga guru2 di seluruh dunia..

Sambut Besday kat sekolah..

 Balik rumah atok sambut besday dengan atok dan opah plak..

 Adik tak sabar2 nak posing potong kek jugak.. huhu
"Mama..mama.. nanti kek adik mama buat kek kereta ye.."
"Adik nak kereta besar ke kecik?"
"Adik nak kek kereta besar.." Nanti nak makan ngan umi.."
"Yelah.. nanti besday adik, mama buat kek kereta ye.."
Jabil : (Senyum)

6 comments:

soulfly_melancholy said...

ikut prangai moksu n mokde suka men gitar....hikhik

PUTERI NATASSIA said...

wahh , cantinyer cake dya. . :) nak sikit . . :)

Puteri Salju said...

TQ Puteri Natassia.. nak sket meh dtg sekolah.. hehe

munna said...

alahai comelnya guitar cake tu..munnna tg dc cupcakes yg buat cupcakes guitar tu..mmg cantik

munna said...

alahai comelnya guitar cake tu..munnna tg dc cupcakes yg buat cupcakes guitar tu..mmg cantik

Puteri Salju said...

dc cupcakes tu wat dari cupcake.. besar giler gitar dia buat.. mmg best tgk dc cupcakes tuh.. (^_^)