Partime Job

There was an error in this gadget

Saturday, 23 April 2011

Banyak Cerita & Berita dari Abg Ben yang Puteri terlepas......

Aduss... kenapalah susah sgt nak updated blog nih.. slow giler broadband nihh.. dah la dah seminggu tak dapat nak updated blog akibat kesibukan kerja2 diopis & dirumah...huhu
banyak juga cerita2 dari blogger2 lain termasuk Abg Ben yang Puteri dah terlepas.. huhu

Takper lah.. tak nak membuang masa n takut broadband ni mati terus... baik updated mana yang patut dulu..
Kek Keju Gebu with ice cream frosting...

Ha.. dalam kesibukan dipejabat dengan mengupdate report untuk mesyuarat isnin nih.. 
Kat rumah pun bersibuk lah pulak dengan oder dari customer.. huhu (^_^)

Ni adalah kek Keju Gebu atas permintaan PKA.. Katanya untuk suaminya yang akan menyambut ulang tahun kelahiran pada 24hb nih... Harap suami PKA tersenyum bila dapat hadiah sebijik kek dari PKA yerk..
(^_^)

Cupcake Keju Lemon with ice cream frosting.

Ha.. ni oder dari Kak Lily.. katanya teringin sangat dah lama x makan kek yang Puteri buat.. so, dia oder 10 bijik untuk buat minum petang dengan anak2..
(^_^)

Inilah kesibukan yang berlaku dalam rumah pada hari ini..

No comments: