Partime Job

There was an error in this gadget

Friday, 30 March 2012

Tak sempat pakai baju

KUALA LUMPUR: Dua pelanggan lelaki yang sedang asyik berurut badan ke badan (B2B) di satu premis yang berselindung di sebalik pusat rawatan refleksologi dan urutan kaki di Taman Tun Dr Ismail (TTDI), di sini, tidak sempat menyarung pakaian ketika diserbu sepasukan anggota Bahagian Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian (D7) Bukit Aman, malam kelmarin.

Dalam serbuan kira-kira jam 10.45 malam itu, dua pelanggan terbabit berusia 30 hingga 40-an ditemui berbogel dalam bilik berasingan yang disediakan khas untuk mereka yang ingin menikmati urutan istimewa itu pada harga RM150 untuk sekali perkhidmatan.


Pegawai Operasi D7 Bukit Aman, Inspektor Wiryanty Abdul Wahid berkata, premis itu diserbu kerana didapati menyalahgunakan lesen perniagaan untuk urutan kaki sebaliknya menawarkan khidmat B2B kepada pelanggan, di samping turut menawarkan khidmat seks pada kadar bayaran mengikut persetujuan antara tukang urut dan pelanggan.

“Serbuan itu menahan empat wanita warga Thailand berusia antara 21 hingga 37 tahun dan seorang wanita warga China berusia 49 tahun, manakala seorang penjaga premis iaitu lelaki tempatan berusia 42 tahun turut ditahan.


“Malah, polis turut menahan dua pelanggan lelaki terbabit untuk diambil keterangan bagi membantu siasatan,” katanya.


Sementara itu, dalam serbuan berasingan di sebuah pusat rawatan refleksologi dan urutan kaki di Desa Sri Hartamas, di sini, turut berjaya menahan empat wanita warga Filipina dan dua wanita warga Thailand berusia antara 26 hingga 35 tahun kerana menawarkan khidmat seks. Dalam serbuan jam 10.30 malam itu yang diketuai Pegawai Operasi D7 Bukit Aman, Inspektor Mohd Jais Mohamad, mendapati premis berkenaan tidak mempunyai lesen dan papan tanda perniagaan tetapi menjadi tumpuan pelanggan.

sumber : mymetro

No comments: