Partime Job

There was an error in this gadget

Friday, 6 January 2012

Dia menangis lagi


Pagi tadi kemain lagi dah janji dengan mama tak nak nangis lagi kat sekolah... Siap soh amik gambar nak soh atok ngan opah tengok pakai baju sekolah...


Sampai kat sekolah... tak nak masuk kelas plak.. mana taknya.. ramai plak yang menangis arini kat sekolah.. kenapa masing2 bad mood jerk arini?
pujuk punya pujuk setengah jam juga la tunggu dia kat sekolah td.. adeh... mama pun jd budak sekolah juga beratur & menyanyi kat perhimpunan.. hehe
Nak p koje jer start menangis semula..Jabil ajak masuk dalam kelas jugak. Harini terpaksa bg alasan :
mama : mama sakit perut la... nak jumpa doc cucuk.. adik duduk cini dulu nanti mama datang amik.. kalo adik ikut nanti doc cucuk bontot adik.. 
Jabil : (mengangguk sedih)

Tunggu juga la kat luar sekejap dlm 5 minit.. agak2 dia dah ok.. mama senyap2 balik suruh papa tunggu kat bangunan kedai depan takut dia nmpk plak mama x tunggu..huhu

4 comments:

munna said...

tadika mana ni puteri salju

Puteri Salju said...

Tadika Tunas Pintar cawangan Maran..

munna said...

ooo..munna tgh survey cari tadika untuk anak munna tahun depan... nampak menarik tapi jauhlah kat Maran...

Puteri Salju said...

oo.. munna duk temerloh kan.. kat temerloh kan byk jugak sekolah... kat temerloh makmur ada.. bahagia court ada.. yg bahagia court bleh tgk kat cini--> https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/165511_146897852031934_100001351612787_256678_3978475_n.jpg
kalo kat taman makmur tgk kat sini -->https://www.facebook.com/media/set/?set=a.185506188196370.49780.112113588868964&type=3 nanti cuba contact taska Ain nur kat bahagia court tu.. x silap saya.. masa saya tanya aritu kalo ada budak sekolah dari tadika jaya montessori tu nak blaja kafa pd waktu petang di tadika ain nur.. ada kenderaan disediakan..