Partime Job

There was an error in this gadget

Friday, 13 January 2012

Dapat TV 42"

Dah lama x update blog sbb wifi x berapa nak sihat.. hehe.. walau citer ni citer minggu lepas tp nak updated gak.. tak kisah la org nak baca atau tak..
(Pinjam Gambar dari google)

Hari selasa minggu lepas.. Balik keje nak tgk Nada Cinta la kononnya... last2 tv xda gambo..  suara ada..
Apa lagi malam tu jugak p Temerloh nak p cari tv baru.. Sampai bando.. kedai yang buka just Seng Heng & Court.. Tgk harga boleh tahan.. Last2 balik mcm tu jerk sbb xda yg berkenan di hati.. 


Esoknya pulak.. Pas balik keje cari kat Maran dulu.. Pastu p cari lagi kat Bandar Temerloh dari tempat keje. Harap2 ada kedai yg still buka lagi.. Nasib baik la buka.. P la juga 4-5 kedai yang ada pada haritu.. Sampai 1 kedai.. tanya harga.. ok.. Encik Hubby kata kedai ni boleh la... lagi murah n brand pun ok dari kedai2 lain.. tp duit x bw.. kononnya esok nak dtg semula n bli..

Hari ketiga.. Encik hubby kata.. kita p Mentakab la pulak tgk.. mana tau ada lagi harga murah.. kitorg pun p Mentakab.. Tapi duit still x bawa.. hehe... Akhirnya.. jumpa la tv yang menepati citarasa dgn harga berpatutan.. Balik tetap tangan kosong..tp dapat juga la Encik hubby blanja KFC... Tapi esoknya dtg semula dgn membawa wang skali la...

Akhirnya beli juga la tgk tv..

Ini lah tv baru.. Budak2 ni apa lagi.. syok ler tgk katun dgn tv beso tu..

tv lama ni? duk dalam bilik dan menunggu masa untuk dihantar ke rumah mertua utk dibaiki..
Jimat x yah anto kedai baiki.. sambil2 bleh gak blajo cmner nak baiki tv kan?


2 comments:

munna said...

PERGH... BESARNYA PENGGANTI BARU TU

Puteri Salju said...

hehe.. TQ2... harga yg kecik lebih kurang je ngan yg beso. tambah sket je