Partime Job

There was an error in this gadget

Friday, 23 December 2011

Akhirnya...

Bila Encik hubby kata : "Malam ni x payah masak.. kita keluar p bando... Nak cari seluor koje dah koyak"
Bila petang menjelma... Dibawanya pulok ke Star Mall... Rupanya kat sini la tempat yg nak ditujunya..
Akhirnya.. Kami p jugak ker Star Mall... hehehe
 Sampai2 jerk.. perrgghhhh... penuh parking... mana x nmpk penuhnya kalo tempat parkingnya x siap sepenuhnya... orang ramai parking sesuka hati kat tepi2 mall tu... 
Tgk kat luar besar juga la Star Mall ni mcm East Coast Mall... Tapi bila masuk kat dlm mcm x besar mana pulak... Maybe susun atur kat dlm tu x siap g kot.. sbb tu nmpk x besar... 


Gelagat Jabil kat Star Mall.. apa yg dia suka sgt tu x tau la...

Akhirnya... pas jejalan sekejap.. kami amik keputusan keluor dari Star Mall n p tempat lain.. Encik hubby x jadi beli seluor kat Pacific.. The Store Mentakab juga la jadi tempat dia bershoping seluor..
Pastu p Tunas Manja Temerloh beli susu Jabil... Takat ni.. kat situ jerk la susu yg paling murah...

Makan? hoho... Makan plak kat KFC Temerloh...

2 comments:

faa.rosli said...

wahhhh..ronda temerloh lam 1 malam..huhuhu

Puteri Salju said...

hehe... tau xper.. pastu balik rmh memasing tdo x sedo diri...