Partime Job

There was an error in this gadget

Friday, 8 April 2011

Lelongan Bermula..


Hai all.. sebenarnya puteri tak tau nak buat entry apa.. kehabisan idea dalam keadaan kesihatan yang tak seberapa nih..

Puteri nak tanya la pendapat korang... Puteri ada lagi stok baju/jubah yang dijual secara online sebelum nie.. OK tak kalo puteri buat lelongan.. huhu.. Tak kan Puteri nak simpan jubah tu lama2 sebab semua saiz besar2.. hik hik hik.. kalo ada saiz puteri tak jual pun tak per.. Puteri boleh pakai.. huhu..

Puteri lelong harga borong jerk lah..





KOD : PS05

Price : RM60.00

Saiz : L











KOD : PS08

Price : RM70

saiz : S












KOD : H02

Price : RM70

saiz :M



KOD : PS011

Price : RM85

saiz :M












KOD : PS06

Price : RM80.00

Saiz : L












KOD : PS07

Price : RM50.00

Saiz : L













KOD : PS02

Price : RM70.00

Saiz : L







Sebarang pertanyaan atau jika ada yang berminat boleh sms puteri ye.. atau comment jek kat entry nie.. TQ

3 comments:

asiah_najihah said...

hai...
semua jubah ni masih availble ke?
xboleh try dulu ke sis?
diskaun ade?hehe

Puteri Salju said...

jihah kol akk kalo nak try.. bleh kita buat temujanji nak jumpa kat mana2..
(^_^)

asiah_najihah said...

okey kak..saya duk temerloh..tapi sekarang belajar kat terengganu..
no akak sy da simpan..nanti kalo free saya msj akak..akak ade kedai di temerloh ke?