Partime Job

There was an error in this gadget

Wednesday, 6 April 2011

contest KAMI FOTOGENIK


Assalamualaikum...
Semalam skodeng2 blog puteri terjumpa contest ni.. Saper2 yang berminat leh klik kat banner kat atas tuh yerk..
Ok lah.. puteri malas nak banyak cakap.. straight to the point jerk lah ek..
Puteri sertakan 3 gambar kat bawah nie ek...

ahaks.. Ni gambo solo puteri.. macam puteri tak? hehe...
Gambar ni diambil sebelum majlis akad nikah bermula dengan putera raja.. hik hik hik...
Ingat lagi tarikhnya  19 Ogos 2006

Ni gambar tahun 2007 tak silap puteri.... Masa ni kene makeup kawan baik puteri untuk majlis akad nikah dia...  Nak save budget la masa nie.. Puteri la jadi mangsa mak andam terjun.. heheh...

Korang nak tau kat mana gambar ni diambil? Jeng.. jeng.. jeng.. Dalam bilik persalinan(tandas) kat dewan Seremban sebelum show bermula.. ahaks.. mcm xda tempat lain nak ambil gambar kan?
Nii gambar tahun 2004.. Sempena sukan Kebangsaan opis puteri la.. Baru masuk keje kene jadi penari profesional la pulak.. huhu

Kene slogan la pulak.. huhu.. Sebab apa patut menang contest ni ek? huhu.. Puteri join contest ni untuk tambah rakan blogger.. Menang? Saper tak nak menang?.. Kalo menang itu rezeki namanya.. Rezeki anak.. Betulkan kengkawan? Satu sebab lagi kita kene sokong orang yang create contest nie.. kita meriahkan lagi aktiviti contest ni.. Tak kan kita buat contest.. takda orang join pun susah jugak kan? Terpaksa batalkan contest..  Betul tak maggiboy? hehe... Jangan sedih2 ye maggiboy...

Okey lah.. puteri nak tag diorg ni..

2 comments:

The Lady & Mr Vampire said...

eh nanti..slogan x d pn.=,='

nnti da edit bg tw ye.. hee

The Lady & Mr Vampire said...

ookies.. baru betul. haha

k, da kira..papai..:))

keep up to date with belog ok! hee..:DD